Blogginlägg

Huset

2012-01-31 09:43 | 1 kommentarer

Ja ett tag sedan jag var ute och skrev. Har nu börjat fått det färdigt i huset, nya tapeter och nya golv, avfuktaren fungerar som den ska, härligt.

Vintern har kommit med lite kyla och snö, och det är så skönt, rena hundar och hoppaas på fina pälsar nu till utställningen i Vilsta som blir den 25 februari, har anmält Izze Ellie och Jouline.

Nu är det sista januari, oj vad den månaden gått fort, men det har varit en jobbig månad kan man lungt säga.

Och det blev ingen parning på Yuki, men ser fram mot både Wilma och Ellie, har bestämt vilken hane jag ska ha till dem, mer kommer när parningen är gjord.mormors gull

Mitt barnbarn har varit dålig och fått ligga på lasarettet för feber mm, nu är de i Uppsala och fått en knapp som det kallas inopererad i magen för att lättare kunna sondas, och så nya cellgifter. Så hjälp alla barn med canser stöd barncanserforskningen, tänk om alla pengar som läggs på vapen gick till det i stället, och det samma vad det gäller flyget här i Västerås.

Nu går vi in i februari och ser fram mot att det ska bli en bra månad.

Vi ses på Vilsta!


Blåser

2012-01-14 10:22 | 0 kommentarer

Fy attan vad det blåser ute, man kan nästan inte vara ute. Jag mår bättre efter vurpan jag gjorde, bara själva såret som ömmar, skulle nog kanske ha varit och sytt, men men.

Lovis har nu börjat med kortison, hon har en kraftig kronisk inflammationstillstånd i sin magsäck och även förändringar i tolvfingertarmen. Lymfoplasmacytär gastroenterit, en form av IBD (inflammatory bowel disease).

Så nu får vi hoppas hon kommer att bli bra, hon mår bra och börjar bli sitt gamla jag.

Nu har vi fått ner avfuktaren i krypgrunden, bara lite rördragning kvar, sedan blir det nyrr parkettgolv, ska bli så skönt när allt är gjort, tapeter ska inhandlas och lite annat som hör till.

Nu har det börjat bli ljusare ute, börjar rredan längta efter våren och det blir dags för nya valpar . Väntar på att få löp på mina tikar innom kort.

Ja det var lite från mig för denna gången.

 


KYLA

2012-01-10 10:14

 

Är väl inte på topp idag efter vurpan jag gjorde i går, men livet går vidare för det . Har fortfarande inte fått något svar på Lovis prover, hoppas de ringer från Strömsholm snart, men hon mår ganska bra nu som jag kan se.

Nu har vi äntligen fått lite kyla, så skönt att kunna gå ut och gå, och komma hem med rena hundar  även lite snö har det kommit. Så hoppas det blir lite vinter nu, fast de visar att det ska bli + grader igen

Nu börjar det bli läge för att börja såga upp golven, kanske inte bästa tiden på året men det måste göras. Tur att vi har så vi kan elda så det blir värme under tiden i huset. Håller på med att uppdatera sidan, men det tar lite tid när man börjar på nytt och ska lära sig hur man ska göra, men hoppas den blir så bra som jag vil ha den. Ja det var lite för stunden.

Jo mitt barnbarn är nu i Uppsala för att få sina cellgifter, fy vad jag lider med honom, mormors solstråle som är så tapper endå.

Kram

LOVIS

Ja då har det gått tre veckor sedan Lovis blev opererad för livmoderinflamation, och hon mår bra, bara väntar på svar från veterinären angående de andra proverna som de tog, knölen som opererades bort och på magslemhinnan, får svar nästa vecka.

Har genomlidit vinterkräksjukan och det var ingen höjdare, även min man fick det, trodde ett tag att även hundarna hade råkat ut, men som tur inte.

Nu väntar jag på att det ska komma en löptik till mig, Izze ska få ha sig en kärleks stund, spännnade för det blir första gången för honom, så då är det väntan och hoppas det blir fina små pluttar efter honom.

Ja det var lite från mig för den här gången.

 Och nu ser det ut som om kylan kommer, och med det rena hundar efter promenaderna härligt.

Ha en trevlig trettondagsafton och helg.

Februari 2019

«januari 2012»
måntisonstorfrelörsön
01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Senaste inlägg
Länge sedan.
Valpar mm.
Pelle
Februari
Vinter 2018
Hanni dräktig
Parad
Hanni
Höst
Ny tik

Senast kommenterade
Kallt
Nästan vårkänslor
Huset

Arkiv
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2011