Blogginlägg

4 veckor.

2013-10-30 11:13 | 0 kommentarer

Tänk jag tycker det var som i går man fick de små, och nu är de redan 4 veckor. De äter mat och busar runt och är väldigt glada och mysiga att gosa med. Yuki är inte så villig att dia dem längre, men hon går in ett par gånger om dagen, och hon är in och fostrar dem. Tycker hon är så duktig min lilla Yuki spoki som jag kallar henne.

Håller på att hitta namn till dem med det är inte det lättaste tycker jag, men det kommer snart, Tiken kommer att få namnet Pretty Penny, hon är otroligt söt ja de är de alla fyra. Kommer att spara en av killarna men har inte i nuläget bestämt vem det blir, de är så fina alla tre.

2013-10-28

Hösten är varm, och lite regnig, men det har varit en så fin sommar så det gör inget tycker jag. Eva Gustavsson från Shinyreds kennel var och hälsade på i går tisdag 29/10 och hjälpte mig med att fota valparna. Och hon gillade dem, hennes kille Pussel är pappa till dem, så det kan ju inte bli mer än söta valpar med så fina föräldrar. 

Jag har ont i mina leder, och blir nog aldrig riktigt bra i min fot som jag gjorde illa, men det är väl bara att gilla läget så att säga, men man får hitta på saker att göra som inte är för tungt och slitsamt, har mycket hjälp av min gubbe  just nu är han ute i skogen och ska köra in ved, förr var jag med och hjälpte till men det går inte längre, tråkigt för jag gillar att vara med i skogen. Nu blir det mer att jag går med hundarna där, och det gillar de.

Har varit en tur till Stockholm, en precent från mina döttrar och min man, SPÖK på cirkus, och den var så bra, rekomenderar att ni går och ser den.

Nu till helgen är det alla helgons dag, då blir det att vi åker och tänder ljus på minneslunden i Kärbo, och till Kumla där Hasses nära ligger. Ja det är så fint när man ser alla ljusen lyser upp i mörkret, för mörkt är det nu, och tidigare blev det i och med att vi bytte från sommartis till vinter. Nu blir det att fundera på julen och allt pyssel som har med den att göra, fast det är nästan 2 månader kvar, men tiden går så fort.

Ja det var lite från mig, gå in och titta på mina små gull under Yuki valpar.

Ha en fortsatt skön höst.

Kramar


Valpar

2013-10-10 09:41 | 0 kommentarer

Jag är så glad, har nu äntligen en fin valpkull, 4 små 3 hanar och 1 tjej, Yuki är jätteduktig mamma till sina små, som är 10 dagar i dag, 10/10-13 så fort dagarna går, och det är så härligt att höra de små när de diar, man somnar gott till det. Fick köpa en värmelampa av Eva Hansson på Eastflash, och vad bra den är, man behöver inte oroa sig för att de ska bli kalla, lite varmt för Yuki men hon går ut lite då och då och lägger sig utanför lådan där valparna ligger. En av killarna har jag tänkt spara men vet inte riktigt än vem det blir, de är så små än, och tiken hon blev lite övertecknad, men så fin hon är. Hon blir ingen utställningshund, men till agility och annat kommer hon att bli bra, och hon blir kanonfin i sin fina teckning.

DSC_0009

Och löven singlar så fint ned nu, men fortfarande så har vi rätt varmt om dagarna, ska bli minst 3 dagar med sol och upp mot 10-15 grader varmt, det gillar jag, och det tråkiga att det gör fästingen med

Vi har fått grävt upp på gården, ska lägga ned dränering och hoppas det kan leda bort lite mer av vatten som rinner ned mot huset, det är en skaplig sluttning ned, och han som byggde huset brydde sig inte om att dränera, så otroligt dumt eller om han var snål, jaja så är det och bara att göra det bästa av det.

Går och väntar på att få höra om Elly kommit i löp, hon har rätt långt mellan sina löp, men just nu så kan hon vänta lite eftersom jag nu har en kull, men bara inte för länge.

Mina andra hundar mår bra och Dennis har fyllt 12 år, och är fortfarande väldigt pigg, och det är skönt.

Min make jobbar i dag så nu ska jag ut och fixa lite i trädgården, blir att räffsa löv och lite annat som hör hösten till. Och så ska jag ta lite nya kort på mina små.

Ha det gott alla som går in och läser, och en rad i gästboken är kul att läsa

 

LOVIS

Ja då har det gått tre veckor sedan Lovis blev opererad för livmoderinflamation, och hon mår bra, bara väntar på svar från veterinären angående de andra proverna som de tog, knölen som opererades bort och på magslemhinnan, får svar nästa vecka.

Har genomlidit vinterkräksjukan och det var ingen höjdare, även min man fick det, trodde ett tag att även hundarna hade råkat ut, men som tur inte.

Nu väntar jag på att det ska komma en löptik till mig, Izze ska få ha sig en kärleks stund, spännnade för det blir första gången för honom, så då är det väntan och hoppas det blir fina små pluttar efter honom.

Ja det var lite från mig för den här gången.

 Och nu ser det ut som om kylan kommer, och med det rena hundar efter promenaderna härligt.

Ha en trevlig trettondagsafton och helg.

Februari 2019

«oktober 2013»
måntisonstorfrelörsön
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Senaste inlägg
Länge sedan.
Valpar mm.
Pelle
Februari
Vinter 2018
Hanni dräktig
Parad
Hanni
Höst
Ny tik

Senast kommenterade
Kallt
Nästan vårkänslor
Huset

Arkiv
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2012
  2011