Blogginlägg

Flyttat

2014-05-31 21:05 | 0 kommentarer

Tänk vad tiden går, så det är ett tag sedan jag var in och skrev.

Joulines valpar är nu 9 veckor, 2 av dem flyttade till sina nya hem förra fredan 23 maj, men jag har den blå kvar hos mig tills den 13 juni då han flyttar till sin nya familj.

Och det blev inga valpar på Wilma, så tråkigt det är, men vi gör ett nytt försök i höst, oktober tror jag hon kommer i löp. Bara hålla tummarna för det. Jag kommer att spara en efter henne om det blir någon som jag tycker om, så det hoppas man på.

Sista maj när jag skriver detta, och i kväll hade vi besök av Sanna och Micke Dixie och Sewen, fick deras stora pol så nu ska Hasse snickra till lite på poldäcket så den får plats, nu hoppas man på fint väder i sommar så man kan ha använndning av den också.

Har varit på utställning med Izze och Pelle, det gick så bra för Izze fick sitt första excelent, gissa om jag blev glad Pelle blev plaserad som 3:a bland hanvalpar.

Har anmält dem till Köpingsutställningen, bara hoppas det går lika bra där.

Värken i min axel har väl blivit något bättre sedan jag fick korticonsprutorna, men helt bra är det inte, och så har det varit denna jäkla blåst, och det gör saken inte så mycket bättre, värk i hela kroppen, nej fy för nordan vinden.

Valpträff räknar jag med att ha i början på augusti, hoppas jag kan hitta ett datum då inte det är agilitytävlingar, men det är svårt!

Ja det var lite för denna gången, ska försöka vara lite mer på hemsidan och uppdatera, men man är mycket ute på Face Book så man glömmer av sig

Ha en bra sommar alla.

Önskar Monika


5 veckor

2014-05-06 19:30 | 0 kommentarer

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev. Det har hänt en del med de små, redan 5 veckor och de klarar sig nu bra med att vara ute om vädret tillåter, äter sin mat torr, vill helt enkelt inte ha uppblött längre, och dem blå killen är snabb, blir nog som sin mamma Jouline när det gäller mat!

Duktiga på att göra sina behov på tidning, och än så länge inget ätande av det de gör ifrån sig . och när besök kommer är de pigga och glada, småskäller och busar med varandra, men även går lite på egna upptäckter. de är så fina alla tre.

Wilma har än så länge vad jag vet inte visat annat än att hon är något tröttare än vanligt, vi får se nu till helgen och nästa vecka om man kan ana något på henne, man hoppas på det i alla fall.

Utställningen med Pelle gick bra, han var så duktig, första och massor med hundar både stora och små, och sedan allt folk som var överallt. Han fixade det med bravur, och gick i ringen så bra, det blev ett HP och BIM så jag är så glad, min lille prins, ny utställning blir det den 24 maj, då ställer jag både Izze och Pelle, och hoppas det blir bra även denna gången.

Nu är våren kommen och mina tullipaner blommar ja även lite annat som är tidigt, gullvivor påskliljor mm. nu kan jag även se att liljekonvaljen är i knopp. Myrorna och fästingar i massor, första huggormen tagen på tomten, inte roligt alls trevligt med dem när man har hundar springande fritt ute.

Har just nu inte så mycket att skriva om, dagarna rinner fort iväg, och hoppas på en bra och fin sommar när den kommer!

2014-05-02

LOVIS

Ja då har det gått tre veckor sedan Lovis blev opererad för livmoderinflamation, och hon mår bra, bara väntar på svar från veterinären angående de andra proverna som de tog, knölen som opererades bort och på magslemhinnan, får svar nästa vecka.

Har genomlidit vinterkräksjukan och det var ingen höjdare, även min man fick det, trodde ett tag att även hundarna hade råkat ut, men som tur inte.

Nu väntar jag på att det ska komma en löptik till mig, Izze ska få ha sig en kärleks stund, spännnade för det blir första gången för honom, så då är det väntan och hoppas det blir fina små pluttar efter honom.

Ja det var lite från mig för den här gången.

 Och nu ser det ut som om kylan kommer, och med det rena hundar efter promenaderna härligt.

Ha en trevlig trettondagsafton och helg.

Februari 2019

«maj 2014»
måntisonstorfrelörsön
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Senaste inlägg
Länge sedan.
Valpar mm.
Pelle
Februari
Vinter 2018
Hanni dräktig
Parad
Hanni
Höst
Ny tik

Senast kommenterade
Kallt
Nästan vårkänslor
Huset

Arkiv
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
 •    December
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2013
  2012
  2011