Blogginlägg

Lovis

2014-12-02 18:54

Oj vad tiden rinner iväg, ett tag sedan jag skrev här.

Det har varit lite oroligt med Lovis en längre tid, varit hos vet flera gånger och fått ge kortison som hon nu tar varannan dag, få se hur länge det blir. Hon har dåliga tarmar och veterinären kände en lite kula i slutet pa tarmen och ev en tumör, man blir ledsen av att få detta, men nu har hon blivit op blev så att när hon bajsade så kom det blod och tillslut även en liten del av tarmen följde med när hon bajsade, fick Flagyl, och hoppades det skulle hjälpa, men nej nej. Var in till vet igen i torsdags morse och Eva skrev en remiss till Strömsholm, de ringde efter lunch och jag skulle vara där efter 18,00 tiden, gissa vilken väntan, kom inte in till vet förän kl var strax före 22,00  på kvällen. Hon fick ligga kvar för en op dagen efter. Fredag vid 19 tiden fick vi hämta hem henne. Nu ser jag inget blod mer och hon är mycket piggare, väntar nu på svar vad det är hon har, hoppas bara att det inte är canser.

1:a advent har nu varit, ingen snö utan det är bara grått och tråkigt ute, men vi har slingor och julgran mm ute som lyser upp i mörkret på kvällarna.

De övriga hundarna mår bra, Dennis traskar med trotts sina dryga 13 år på promenaderna, men vi kan inte gå så fort, huvudsaken de kommer ut och få nosa och se lite annat än det som är hemma.

Julen närmar sig med fart, och det är en del att göra innan med julklappsköp mat mm. Hoppas vi får snö till jul

Och fick i dag tisdag reda på att valpen Lucas som jag köpte av Christina Öjegren, och som jag sedan sålde till Agneta Boylind har blivit dödad av en pitbull, så ledsen för deras skull, han blev bara 5 år. Borde förbjudas att ha sådana hundar, de gick i ett gäng av flera förbi en hund rastgård, där han med sin husse som var påtänd av något var inne i rastgården, men den hoppade tydligen ut och kom springande efter dem, först så bet han en annan hund sedan fick han tag i Lucas som blev så illa biten att det inte gick att rädda honom. Hoppas nu att polisen tog hand om denna hund och även hussen som inte skulle ha en sådan hund över huvud tagit, vet inte i skrivandes stund hur det blev.  Ha riktig koll på era hundar, men vet inte när olyckan kan vara framme. Detta hände i Haninge kommun, och vid vid Eskilsparken där det finns 2 stora rastgårdar.

Man mår så dåligt av att det ska behöva vara så, att en annans hund kommer och biter ihjäl ens hund.

Tråkigt slut, men ville skriva det så att ni som läser detta har lite mer koll om ni går där.

Kram Monika


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

LOVIS

Ja då har det gått tre veckor sedan Lovis blev opererad för livmoderinflamation, och hon mår bra, bara väntar på svar från veterinären angående de andra proverna som de tog, knölen som opererades bort och på magslemhinnan, får svar nästa vecka.

Har genomlidit vinterkräksjukan och det var ingen höjdare, även min man fick det, trodde ett tag att även hundarna hade råkat ut, men som tur inte.

Nu väntar jag på att det ska komma en löptik till mig, Izze ska få ha sig en kärleks stund, spännnade för det blir första gången för honom, så då är det väntan och hoppas det blir fina små pluttar efter honom.

Ja det var lite från mig för den här gången.

 Och nu ser det ut som om kylan kommer, och med det rena hundar efter promenaderna härligt.

Ha en trevlig trettondagsafton och helg.

Februari 2019

«augusti 2020»
måntisonstorfrelörsön
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Senaste inlägg
Länge sedan.
Valpar mm.
Pelle
Februari
Vinter 2018
Hanni dräktig
Parad
Hanni
Höst
Ny tik

Senast kommenterade
Kallt
Nästan vårkänslor
Huset

Arkiv
2020
 •    Augusti
 • 2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011