Blogginlägg

Ellie

2012-03-25 20:00 | 0 kommentarer

Tänk att snart är påsken här och man känner vårens värme sol blandat med blåst, men ändå så skönt med ljuset och kvällarna blir bara längre och längre.

Och äntligen så får jag hoppas att jag får valpar, Ellie är nämligen i löp och räknar med parning runt påsk, bara hålla tummarna att det ska bli parning denna gången, Wilma var inte alls pigg på det, nej det får bli nästa gång på henne. Även Yuki blev inget på så henne ska jag  para nästa gång hon löper någon gång i augusti tror jag det blir.

Mitt barnbarn räknas nu bli opererad på skärtorsdagen, min lille vän vad han får gå igenom, gör ont i mig. Men nu  får vi se fram mot att allt ska bli bra och att han snart är frisk, fast jag vet att det är mycket innan det är sant. Fick reda på att det blir operation på onsdag i stället, en dag tidigare, så de åker då på tisdagen till karolinska i Stockholm.

Följ med under planer så ser ni när det blivit parning och vilken snygg kille jag har till henne.

Har varit skogsrensning här så vi får ta reda på alla toppar av gran tall och björk, gissa vad ved vi får men oj vilket slit det är.

Ja det var lite för denna gång, tänk på att stödja barncanserfonden.

//Monika


Vår!

2012-03-09 19:31 | 0 kommentarer

Ja nu hoppas man på att det är vår snart, fåglarna talar om att de vill ha mer värme, och jag håller med dem. Börjar bli dags att fundera på vilka blommor som ska planteras i år, frösättning är snart tid för, slang gurka och squars vet jag att det blir, kanske Västerås gurka med, sen blommor så klart, jaja vi får se vad  det blir.

Mycket händer och jag känner mig lite sliten i mellan åt, tänk att få sova en natt i lugn och ro, en önskedröm eller? Men det finns de som har det värre.

Blev ingen parning på Wilma denna gången, hon ville helt enkelt inte, och det ska man aceptera, så nu är det två av mina tikar som det inte blev något på, men väntar till nästa löp och hoppas på bättre vilja på tikarna. Inväntar att Ellie ska komma i löp, så håll tummar på att jag ska få en kull i alla fall snart.

Men jag är glad för nu har Izze fått para en trf fin tik, så jag hoppas på att det ska bli puppisar fram i vår.

Lowe mitt barnbarn fyller 2 år i morgon lördag 10 mars, tiden går fort, vi ska åka och fira honom, har köpt en stor helikopter som han visade mig när vi var på leksaksaffären, tror nog han blir jätteglad åt den, sen på söndag så är det Uppsala för dem igen, hoppas bara att det inte är några barn som har något som kan smitta honom. Han blir ju så känslig efter cellgifterna, och värderna går i botten.

Ja det var lite från mig nu, ha det gott alla och ut i solen när den visar sig.

 

 

LOVIS

Ja då har det gått tre veckor sedan Lovis blev opererad för livmoderinflamation, och hon mår bra, bara väntar på svar från veterinären angående de andra proverna som de tog, knölen som opererades bort och på magslemhinnan, får svar nästa vecka.

Har genomlidit vinterkräksjukan och det var ingen höjdare, även min man fick det, trodde ett tag att även hundarna hade råkat ut, men som tur inte.

Nu väntar jag på att det ska komma en löptik till mig, Izze ska få ha sig en kärleks stund, spännnade för det blir första gången för honom, så då är det väntan och hoppas det blir fina små pluttar efter honom.

Ja det var lite från mig för den här gången.

 Och nu ser det ut som om kylan kommer, och med det rena hundar efter promenaderna härligt.

Ha en trevlig trettondagsafton och helg.

Februari 2019

«mars 2012»
tiontofr
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Senaste inlägg
Yuki har fått somnat in. 😭
Länge sedan.
Valpar mm.
Pelle
Februari
Vinter 2018
Hanni dräktig
Parad
Hanni
Höst

Senast kommenterade
Kallt
Nästan vårkänslor
Huset

Arkiv
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2011