Blogginlägg

Jouline

2013-03-21 18:55

Oj vad veckorna går fort, Jouline har nu gått 6 veckor, och i morgon 22 mars går hon in i vecka 7, och hon börjar bli riktigt rund om magen, undrar jag hur många små hon bär på . Elly är även hon dräktig, hon är nu i sin 5 vecka, och man ser på spenarna att de börjar bli stora och röda, hon har varit lite illamående så maten har inte smakat lika bra som hon tyckt tidigare, men åt upp maten i alla fall fast det tog lite tid.

Ja våren den kom av sig totalt, fy det är kallt och blåser, och det snöar nu lite grann, vårdagsjämningen har varit nu blir det bara ljusare och ljusare ute, men vad är värmen  Jaja det är inget vi kan göra något åt, bara hoppas att värmen och våren kommer, och att det inte dröjer för länge.

Min eländiga luftrörskatarr, gör sig påmind igen, blir så trött att den inte ger sig, tror nog det har med vädret att göra, man går ut på sina promenader även om det blåser och är kallt, så då drar man i sig kalluften, men man kan ju inte bara sitta inne för solen har lyst och man bara vill ut och njuta av den. och så behöver man få röra på sig och även hundarna måste ut och få läsa lite

Grannen har skaffat höns och tuppar, så hundarna har jämt göra när de vill ut och valla dem, funderar om man kanske ska skaffa några till sommaren, ja vi får väl se hur det blir med det.

Ja det var lite från mig för denna gången. Nu väntar jag med spänning på vad jag kommer att få i valplådan.

Och ni som läser detta, glöm inte att tala om att ni varit in, skriv en liten kommentar i gästboken.

Monika

 


Tikar mm

2013-03-03 09:30 | 0 kommentarer

Ja nu hoppas jag att mina två tikar är dräktiga, ja Jouline börjar jag vara ganska säker på att hon är det, Elly är lite för tidigt att säga något om, men tycker att hon visar lite nu i alla fall. Blir en spännande tid fram över. April valpar är inte helt fel.

Och så har jag varit på utställnng med Izze, sheltiespecialen och det var väldigt många hundar där, i öppen klass där jag var med så var 37 hanar anmälda dit. Izze fick Very Good, finns att läsa under utställningar. Han var inte i päls.

Och så har jag varit till läkaren en gång till, min eländiga katarr som inte vill släppa, men har fått bricanyl så hoppas nu jag blir bättre.

Solen har börjat visa sig, våren kanske är på väg nu, så skönt. Nu vill man börja planera snart för att få komma igång med fröer som ska bli sommarens blommor ute i rabatterna.  Men oj vad det har blåst i natt, och fortsätter nu med, få se om det lugnar ner sig under dagen.

I dag så är det tv vasaloppet, och efter det så blir det 5 milen. och så ska vi åka och fira mitt barnbarn Lowe som blir 3 år nästa söndag, men då är de inte hemma så vi tar det en vecka före i stället. Och snart är det Samuel som blir 4 år, så fort tiden går, blir att åka till Stockholm den 24 mars. Sen är det Noa som blir 2 år i april.

Och så kommer nog Izze att bli pappa igen om ca 3 veckor, så spännande och han ska även få besök innom kort av en blå tjej. Valparna efter honom blir så fina och bra i storlek, det gillar jag.

Lite från mig i dag. Ha en fortsatt bra söndag och slit inte för mycket i vasaloppet nu

 

 

LOVIS

Ja då har det gått tre veckor sedan Lovis blev opererad för livmoderinflamation, och hon mår bra, bara väntar på svar från veterinären angående de andra proverna som de tog, knölen som opererades bort och på magslemhinnan, får svar nästa vecka.

Har genomlidit vinterkräksjukan och det var ingen höjdare, även min man fick det, trodde ett tag att även hundarna hade råkat ut, men som tur inte.

Nu väntar jag på att det ska komma en löptik till mig, Izze ska få ha sig en kärleks stund, spännnade för det blir första gången för honom, så då är det väntan och hoppas det blir fina små pluttar efter honom.

Ja det var lite från mig för den här gången.

 Och nu ser det ut som om kylan kommer, och med det rena hundar efter promenaderna härligt.

Ha en trevlig trettondagsafton och helg.

Februari 2019

«mars 2013»
tiontofr
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Senaste inlägg
Yuki har fått somnat in. 😭
Länge sedan.
Valpar mm.
Pelle
Februari
Vinter 2018
Hanni dräktig
Parad
Hanni
Höst

Senast kommenterade
Kallt
Nästan vårkänslor
Huset

Arkiv
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
 •    December
 •    November
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2012
  2011