Blogginlägg

Jerry

2014-02-26 18:52 | 0 kommentarer

Ja nu har det gått snart 3 veckor som Jerry varit hos mig, och det har varit mycket bus och lek på dem, mest mellan Izze jerry och så Pellepojken, ojoj vilka farter de kan sätta när de rusar runt tomten, och jag tror de har kul de tre killarna!

Yuki Candy och Lovis tar det så mycket lugnare, även Dennis är inte så mycket för bus med ungdomarna, förstår det han är ju en herre med hög ålder.

På söndag kommer då Jouline hem, då har hon gått 5 veckor i sin dräktighet, bred om ryggen ska hon ha blivit och loj är hon, vill helst bara ligga och ha det gott. Ska bli väldigt spännaande och se hur många hon bär på, man hoppas väl på ett jäng om 4-5 stycken vore så kul om det blev så.

Snön som kom försvann lika fort, nu ser det ut som om våren är i antågande fast det bara är slutet på februari, men det blir väl bakslag skulle jag tro, men det är i alla fall + grader om dagarna, även nätterna en del.

Och så roligt att Madicken ser ut att ha blivit dräktig, så Izze kommer åter att bli pappa, och den kombinationen om det blir en fin hane, så kanske han blir en stolpbo bo .

Ja nu är det bara att vänta, dagarna går så fort, lördag är det första mars.

Jag går fortfarande med min onda fot, skulle väl ha varit till läkaren igen, men man bara skuter undan det, dumt måste jag säga, men men tar väl tag i det innan värmen kommer då man vill vara mer ut och gå!

Lille Pelle är även en liten odåga, hör inte på vad man säger åt honom, det kan ibland få en att tappa humöret, har inte haft en så envis valp på hela tiden jag hållit på, undrar vad det var för kombination som jag gjorde Men tror han kommer att bli väldigt fin när han vuxit upp från valpåldern, och han är tidig, lyfter redan benet när han kissar, och markerar på promenaderna, vad månne bliva, fast han är inte så duktig inne än, kissar på stället så att säga inte så roligt fast vi går ut minst en gång i timmen, och han är ute flera timmar och busar, men någon gång ska han väl förstå att det är ute man kissar. Tappat snart alla sina tänder och de nya kommer så fint det käns skönt tycker jag, han blir nu 5 månader på fredag.

Jo han hittade en talgboll som skatorna tar från grannen och tappar på vår tomt, inte kul, och Hasse sa till alla hundarna att låte bli den, jodå alla utom Pelle för han tog den och stack, Hasse efter och halkar i blöta gräsmattan och ramlar så han slår i hakan och vänster axel, så han har rätt ont och känner sig stel, jag fick locka Pelle men godis så jag fick ta talgbollen ifrån honom, men det var inte med vilja han släppte den, utan ett riktigt hugg från honom fick jag, men som matte så var det jag som vann över honom och han fick gå in och skämmas över det han gjort. Ja han är inte lätt, utan han har en otrolig egen vilja. Skulle gått valpkurs med de var fullsatta, tråkigt.

Men när jag tränar utställning är han jätteduktig, så det tror jag kommer att gå bra, hoppas kan man väl göra i alla fall

Ja det var lite för denna gången. Ha en fin vår när den kommer


Pappa i april

2014-02-15 17:21

15 februari, och lätt snöfall blandat med regn, fy vilken tråkig vinter vi har, plus grader och solen har man inte sett på nästan hela denna månad, man blir mer trött tycker jag. Pelle växer och är en riktig buse, men börjar nu bli bättre med rumsrenheten, och detta är så skönt.
Och så har nu Jerry varit hos oss i en vecka, det har gått så jättebra, men lite jobbigt har killarna eftersom både Candy och Yuki löper, Yukiär väl så gott som klar, men doftar gott fortfarande, Izze har inte så stora problem nu, han liksom förstår på något vis att Candy är hans mor, men Jerry sjunger vackert för henne i mellanåt, ja några dagar till sen är det över för denna gång. Jerry är kvar 2 veckor till hos mig.
Och så ska Izze bli pappa igen, en väldigt spännande kombination där jag hoppas på något bra efter dem. Och vist är de ett vackert par!
2012-08-14
Mojsans Impressive Black Ivory och Hawser Meadow's Magical Marble. madicken från Different's kennel.
Och som jag får raporter från min syster i Eskilstuna så blir det nog valp på Jouline, så otroligt spännande tid framöver man har.
Nu väntar jag bara på att Wilma ska komma i löp, blir parning på henne då, Elly har fortfarande inte löpt, om hon nu inte har smygit med det :(.  Ett år har nu gott sedan sist hon löpte.
Nu fixar min make middagen, och jag ska utfodra 7 hungriga hundar. Sedan ut med dem i skitvädret.

Ja detta var lite från mig för denna stund. Ha det så gott alla som läser detta!
Glömde ju att tjejerna tog GULD på stafetten i dag Stort grattis till dem :)

LOVIS

Ja då har det gått tre veckor sedan Lovis blev opererad för livmoderinflamation, och hon mår bra, bara väntar på svar från veterinären angående de andra proverna som de tog, knölen som opererades bort och på magslemhinnan, får svar nästa vecka.

Har genomlidit vinterkräksjukan och det var ingen höjdare, även min man fick det, trodde ett tag att även hundarna hade råkat ut, men som tur inte.

Nu väntar jag på att det ska komma en löptik till mig, Izze ska få ha sig en kärleks stund, spännnade för det blir första gången för honom, så då är det väntan och hoppas det blir fina små pluttar efter honom.

Ja det var lite från mig för den här gången.

 Och nu ser det ut som om kylan kommer, och med det rena hundar efter promenaderna härligt.

Ha en trevlig trettondagsafton och helg.

Februari 2019

«februari 2014»
tiontofr
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
2425262728

Senaste inlägg
Yuki har fått somnat in. 😭
Länge sedan.
Valpar mm.
Pelle
Februari
Vinter 2018
Hanni dräktig
Parad
Hanni
Höst

Senast kommenterade
Kallt
Nästan vårkänslor
Huset

Arkiv
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
 •    December
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2013
  2012
  2011