Blogginlägg

SNÖ

2014-03-17 13:35

Fy så tråkigt det var att vakna och titta ut i dag, snö jag vill inte ha snö men tyvär är det nog bara att se det som det är, våren kommer nog ändå, krokusen blommar för fullt, och fåglarna håller sin konsär.

Jouline har blivit riktigt tjock, och jag vet på ett ungefär hur många hon bär på, mer skriver jag inte nu, det kommer när de är födda. och från nu tar jag inte imot några besökare, vill inte oroa henne, utan lugn och ro ska det vara hemma.alla får vackert vänta tills valparna är minst 5 veckor gamla.

Pelle är som vanligt en busunge, han och Izze busar och springer som bara den ute, och han skäller som fasen, vet inte hur jag ska få stopp på honom, han har lagt sig till med fula fasoner tycker jag. Tappat alla tänder nu, och lyfter på benet när han kissar, han har börjat att markera på promenaderna, tidigt tycker jag, vad månne bliva av honom.

Inte så mycket mer just nu att skriva, så jag slutar med en vårhälsning från mig. Ut och njut om solen visar sig.

 


Jouline

2014-03-05 10:34 | 0 kommentarer

Ja då har jag fått hem min Jouline, hon har nu gått dryga 4 veckor och att hon är dräktig det ser jag på henne. Spenarna är både röda och stora, och en liten valpmage har det också blivit, det är så spännande, vet inte om jag kommer att göra ett ultradjud på henne, vi får se

Joulines mage5 veckors mage.

Våren har nu kommit enligt väder prognoserna, och med det har även fästingen dykt upp, fy fasen för dessa kryp, och det blir nog en sommar som det bara kommer att krylla av de små, gillas inte

Jag är förkyld igen, även i ögonen är irriterade, tråkigt men det ska väl gå över det med.

På torsdag 6/3 får jag besök av min vän Marita Brodin, och hon har med sig sin lilla Trizz, ska bli kul att se henne live, och då får min Pelle busa av sig. Ja han busar väl varge dag, Izze och han är ena riktiga kompisar när de gäller att springa runt och jaga varandra, Dennis hinner inte med längre, han är dock på sitt 13 år, men pigg, börjar snart bara ha gamlingar i min kennel, får se vad som händer i sommar, om det blir en till valp i huset!

Har börjat fundera på valpträff, och som det ser ut nu blir den i början på augusti, och kommer att ha den hemma hos mig. Men kommer med uppdateringar om det lite längre fram.

Elly har fortfarande inte löpt, om hon nu inte smygit med det, men inget som vi märkt av i alla fall, vet inte om jag kommer att ta valp på henne, men vi får se framöver.

Ja det var lite för denna gången. Ha en trevlig vår , en viol ute i rabatten, och vårvivan blommar med!

IMG_1655

LOVIS

Ja då har det gått tre veckor sedan Lovis blev opererad för livmoderinflamation, och hon mår bra, bara väntar på svar från veterinären angående de andra proverna som de tog, knölen som opererades bort och på magslemhinnan, får svar nästa vecka.

Har genomlidit vinterkräksjukan och det var ingen höjdare, även min man fick det, trodde ett tag att även hundarna hade råkat ut, men som tur inte.

Nu väntar jag på att det ska komma en löptik till mig, Izze ska få ha sig en kärleks stund, spännnade för det blir första gången för honom, så då är det väntan och hoppas det blir fina små pluttar efter honom.

Ja det var lite från mig för den här gången.

 Och nu ser det ut som om kylan kommer, och med det rena hundar efter promenaderna härligt.

Ha en trevlig trettondagsafton och helg.

Februari 2019

«mars 2014»
tiontofr
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Senaste inlägg
Yuki har fått somnat in. 😭
Länge sedan.
Valpar mm.
Pelle
Februari
Vinter 2018
Hanni dräktig
Parad
Hanni
Höst

Senast kommenterade
Kallt
Nästan vårkänslor
Huset

Arkiv
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
 •    December
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2013
  2012
  2011