Blogginlägg

Tiffany

2014-07-25 11:03 | 0 kommentarer

Nu har vi verkligen en varm sommar, temperaturen ligger runt 30 plus så det är jobbigt för hundarna, men våta kalla handdukar på ryggen är så skönt tycker de.

Och så har jag varit på utställning i Köping, gick så bra för min Pelle, han fick excellent och CK och Izze fick Very Good, nästa utställning blir med Pelle den17 augusti, och det är på Ekängens i Eskilstuna, Eva Hansson kommer med sin Adella, vi åker tillsammans och det är så trevligt med sällskap.

utställning Pelle Izze 006

Och så har jag lilla Tiffany hemma hos mig i 1½ vecka, och det gillas av min lilla Nilla som nu blir 11 veckor på lördag 26/7, och bara gissa vad de har roligt tillsammans, förstår inte att de bara orkar hålla på, ja Pelle är med dem ibland också.  Nilla hon kliver i vattenskålen och plaskar runt, har även ett handfat som hon gillar att plaska i, Tiffany gör det ibland. Och att det kan vara så roligt att gräva, hål över allt i hundgården, så det blir att fylla igen sedan när Tiffany har hämtats.

Och alla som går in på hemsidan och som har valp efter mig, hör av er om valpträffen.

Ska själv på träff hos Eva på Shiny Reds kennel den 2/8, kul och träffa Nillas syskon och övriga från hennes valpar.

Och lilla Lucky blev såld, och kom upp till Örnsköldsvik, och de bara älskar honom, för det fanns motor i den vovven kan jag lova, och även Molly har hämtats, så nu efter att Tiffany hämtas den 1/8,  ska vi försöka hinna med en sväng med husvagnen, behöver komma hemmifrån några dagar.

Så skönt man har poolen nu när det är så varmt, man orkar inte göra så mycket, det blir bara det nödvändiga så att säga. Ja det var några rader för denna gången, ha en fortsatt bra sommar, och som sagt kom i håg att anmäla er till träffen


Nilla

2014-07-08 09:49 | 0 kommentarer

Ja då har jag fått hem min lilla Shiny Reds Clue från Eva som kommer att heta Nillan hos mig, en liten tjej med mycket fart i, hon bara älskar att få vara med de andra i flocken, och Pelle leker så fint med henne. Nu hoppas jag på en framtid och så småningom nya valpar om 2 år.

012

Det tråkiga nu för mig är att Wilma måste kastreras, hennes livmoder svarar inte på antibiotikan, och det blir det samma på Elly, sådan otur jag har med mina fina tikar.

Sommaren har äntligen kommit, så varmt och skönt, tog första poolbadet i går måndag, var 25 + inte illa och det var så härligt att få svalka av sig.

Mojsans Quintus Charming Blue har jag fått tillbaka, det gick inte så bra med familjens flicka, men för övrigt fann han sig bra och de tyckte väldigt bra om honom, han är nu till salu, så ring mig om någon är intresserad.035

På söndag så kommer Molly från Piteå, min lilla tjej som är första valpen efter Yuki och Izze, hon ska vara hos mig i några dagar, så kul. och sedan kommer lilla Tiffany som är efter Jouline i en vecka, så allt får man massor av gos under sommaren.

Nu ska jag bara hoppas man får lite hjälp med mina onda axlar och händer, nu har även den högra foten börjat göra ont igen, fasen det bara vandrar runt i kroppen på mig, men bara inte tappa taget, de finns de som har det värre.

Valpträffen kommer att vara hos mig den 9 augusti, så glöm inte att anmäla er så jag vet och kan planera lite i förväg.

Ha en underbar sommar och njut av värmen och solen

 

 

LOVIS

Ja då har det gått tre veckor sedan Lovis blev opererad för livmoderinflamation, och hon mår bra, bara väntar på svar från veterinären angående de andra proverna som de tog, knölen som opererades bort och på magslemhinnan, får svar nästa vecka.

Har genomlidit vinterkräksjukan och det var ingen höjdare, även min man fick det, trodde ett tag att även hundarna hade råkat ut, men som tur inte.

Nu väntar jag på att det ska komma en löptik till mig, Izze ska få ha sig en kärleks stund, spännnade för det blir första gången för honom, så då är det väntan och hoppas det blir fina små pluttar efter honom.

Ja det var lite från mig för den här gången.

 Och nu ser det ut som om kylan kommer, och med det rena hundar efter promenaderna härligt.

Ha en trevlig trettondagsafton och helg.

Februari 2019

«juli 2014»
måntisonstorfrelörsön
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Senaste inlägg
Länge sedan.
Valpar mm.
Pelle
Februari
Vinter 2018
Hanni dräktig
Parad
Hanni
Höst
Ny tik

Senast kommenterade
Kallt
Nästan vårkänslor
Huset

Arkiv
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
 •    December
 •    Oktober
 •    September
 •    Augusti
 •    Juli
 •    Juni
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Februari
 •    Januari
 • 2013
  2012
  2011