Blogginlägg

31 Januari 15

2015-01-31 19:19

Sista januari på nya året 2015, det går så fort. 

Nu har vi snö så det räcker, men de ser ut som det ska fortsätta, men inte kallt utan det ligger runt nollan.  

Lovis har åter varit dålig i sin mage, så tråkigt det är och jag vill inte mista henne än. Men efter mycket byte av foder mm så har vi förhoppningsvis hittat rätt nu. Hon har fortfarande prednisolon som hon får en tablett var tredja dag, få se om vi kanke snart kan gå ner i dos, men så länge hon mår bra av det så fortsätter vi med den.

Pelle har nu blivit 16 månader, stora killen, men fortfarande så är det mycket med att han ska jaga bilar så fort vi ska på promenad, nu går han i sele och det fungerar något bättre i hans evinnerliga dragande. Funderar nu på att jag ska gå en lydnadskurs med han, men undrar jag om det hjälper hihi.

Izze väntar på en tjej som kommer att bli kvar hos mig ett tag, spännande blir det och hoppas av hela mitt hjärta att det kommer att bli små pluttar med tiden. Själv har jag ingen tik längre i avel, tråkigt men är ute på jakt efter en, det föds många kullar nu och jag har satt upp mig och tingat, bara hoppas det blir en som jag vill ha, och det tvivlar jag inte på.

Candy Yuki är nog snart i löp, då blir det tufft en tid hos mig en tid   Pelle visar att det är något som han kommer att gilla, ja det blir väl snart nog dags för honom att få bli pappa också.

Fortfarande tungt efter vår Dennis, urnan har kommit så nu står han på hyllan tillsammans med sin mor och bror, samt min goa lilla docka Freya, som fick somna in alldelens för tidigt 

Urnor 002

Ja det var lite för mig just nu. Nu önskar jag alla en fortsatt fin vinter, och att få se fram mot våren. 

Ha det så gott ni alla som är in och läser, sätt gärna en avtryck i min gästbok, alltid kul att se vad ni tycker om vad ni ser på min sida. 


Snö

2015-01-12 09:50

Ja då har vi äntligen fått snö, och kallt och blåsigt är väl inte lika kul. Men de ser ut som det ska bli + grader igen   nog om det.

Saknaden efter Dennis känns, han var med oss så länge och hans spessiella knägående är inte med längre, och när han ville ha si tablett på kvällen. men jag vet att han har det bra dit han nu kom och hoppas av hela mitt hjärta att han träffat sin bror och mamma, ja även lilla Freya.

Var och tittade på en tik, men hon skulle bli liten och vill inte göra om samma som när jag köpte in Nilla, nu väntar jag på att få åka och titta på en tikvalp snart, så otroligt spännande. Det föds många kullar nu så här i början på året, så att det ska bli en det tvivlar jag inte på.

Julen har varit bra, min dotter med familj  kom först från Nicaraqua till Motala den 20 dec, sedan blev det färd mot oss och vi hade julafton den 25 dec, så roligt när mina båda döttrar med familj kommer. julen var kall så barnen tyckte det var kallt, Samuel och Noa var ju van med 30 gr värme, så vist var det kallt för dem.

Nu har man tagit bort nästan allt som är jul, nu vill man se fram mot ljusare dagar och att året kommer att bli ett bra år både för oss och mina hundar, Pelle börjar se riktigt bra ut nu, och det kommer att bli en hel del utställningar med honom. Måste bara träna lite mer, han är en envis liten kille. och att leka med bollen ute är jättekul, innomhus så är det hans rosa gris som är favoriten.

Nu hoppas man på att året kommer med en massa roligt och att alla får vara friska och må bra.

Monika

LOVIS

Ja då har det gått tre veckor sedan Lovis blev opererad för livmoderinflamation, och hon mår bra, bara väntar på svar från veterinären angående de andra proverna som de tog, knölen som opererades bort och på magslemhinnan, får svar nästa vecka.

Har genomlidit vinterkräksjukan och det var ingen höjdare, även min man fick det, trodde ett tag att även hundarna hade råkat ut, men som tur inte.

Nu väntar jag på att det ska komma en löptik till mig, Izze ska få ha sig en kärleks stund, spännnade för det blir första gången för honom, så då är det väntan och hoppas det blir fina små pluttar efter honom.

Ja det var lite från mig för den här gången.

 Och nu ser det ut som om kylan kommer, och med det rena hundar efter promenaderna härligt.

Ha en trevlig trettondagsafton och helg.

Februari 2019

«januari 2015»
tiontofr
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Senaste inlägg
Yuki har fått somnat in. 😭
Länge sedan.
Valpar mm.
Pelle
Februari
Vinter 2018
Hanni dräktig
Parad
Hanni
Höst

Senast kommenterade
Kallt
Nästan vårkänslor
Huset

Arkiv
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 •    December
 •    Oktober
 •    September
 •    Juli
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Januari
 • 2014
  2013
  2012
  2011