Blogginlägg

Nytt År

2015-12-28 11:20

Ja då är det bara 4 dagar kvar på 2015. Ett år som var regningt kallt och blåsigt. mycket hände, jag bröt armen, varpå vi inte åkte ut med husvagnen som vi hade räknat med. och det som var svårast var att vi var tvungen att låta vår Lovis somna in det gör fortfarande ont och minnen av henne är ett måste för oss att plocka fram, ja minnen av våra alla som fått vandra vidare går vi tillbaka i tiden och både gläds av och man blir även ledsen, det hör till på något vis.

Ja 10 veckor har jag gått med min hosta, men nu tror jag den börjar ge sig, min make har samma han.Har varit väldigt jobbigt, det tar på krafterna. Julen blev fin trots allt, men mina barn och barnbarn som kom och firade med oss på juldagen, kom även på annandags jul.

Catrin med familj kommer tillbaka och lämnar bilen igen 9 januari, vi har den hos oss medans de är borta, innan de åker tillbaka till Nicaraqua igen, sedan kommer de hem i juni 2016 då har redan 2 år gått som de varit där. tiden går väldigt fort...

Nu ser jag fram mot ett bättre 2016. Men inga valpar detta år kommer det att bli, får vänta tills våren 2017 då jag hoppas min Hanni ska ge mig valp att få gosa och må gott av. Saknar det!

Pelles valpar är nu snart 5 veckor, oj vad det går undan, vi var och kikade på dem när de var 3, men ska dit igen när de är runt 6-7 veckor, så roligt och vad man mår bra av att kunna få gosa med dem en stund. Valparna finns hos Eva Hansson Eastflash kennel, länk finns under länkar här på hemsidan.

Ja det var lite från mig för denna gång.

Önskar alla som kikar in och läser ett riktigt GÅTT NYTT ÅR 2016!


Drottningen

2015-12-03 19:14

Nu ska jag skriva lite igen. Det är tungt och det fanns inget vi kunde göra mer för Lovis. Hon fortsatte att gå ned i vikt och maten hon fick smakade henne inget. Pratade med AVC och vi bestämde att hon skulle få sin eviga vila. Jobbigt att skriva ned,  fredagen den 20 december fick hon somna in, jag hade med både godis och korv som hon fick äta, oh vad hon tyckte det var gott, de kom även in med frolic som även de gick hem, lilla vän hon hade inte fått äta något sådant under många år,och vi ville att det sista i matväg skulle vara riktigt gott, och jag vet att hon älskade korv! Hon somnade in vid 17,15 på kvällen, många tårar har vi fällt och funderat gjorde vi rätt. Ja säger min veterinär hon hade inte klarat sig länge till, Eva hade läst och forskat om hennes sjukdom, och biopsier som tidigare tagits visade att hon hade något i sin tarm, men inget de kunde se, men att det kunde bli canser. Så antagligen hade hon lymfköttelcanser, inget som visar sig i prover, och inget som de kan känna om de har, det blir som små pärlor på band.

I går så fick vi hem henne i urna, massor med tårar igen, men känns bra att jag har mina samlade här hemma, ljus tänds och tankar går till allt vi har haft tillsammans.

 

Kortet är det sista som jag tog på henne hemma, Hon älskade att bli fotad, Min vackra drottning. Och man ser att hon var mager här.

DSC_0011

Livet går vidare trots sorgen,

Jag har nu varit dålig i 6 veckor, det tar på krafterna, att planera för julen blir lite då och då när jag känner att i dag orkar jag lite. Synd om mina övriga hundar men de är så kloka så jag tror de förstår att matte inte mår bra. Promenad har det blivit när jag känt att jag kan gå en liten vända. Men de har tomten att springa på, och vi har även tagit en liten runda i skogen några gånger, men alvedon så går det skapligt, även maken är dålig, men är redan bättre, vilket är tur.

Hanni hon växer och är nu 33 cm, och hoppas att hon ska växa 1 cm till, hon är så fin, och älskar att busa med både pappa Izze och Pelle, Yuki hon fostrar, ja även farmor Candy.. Hoppas mycket på henne.

Och så har min Pelle blivit pappa till 4 små den 25 december, hos Eastflash Kennel, länk finns på länksidan.

Ja det var lite för mig för denna gång, både sorg och glädje.

Önskar alla en trevlig julvalpokisse

LOVIS

Ja då har det gått tre veckor sedan Lovis blev opererad för livmoderinflamation, och hon mår bra, bara väntar på svar från veterinären angående de andra proverna som de tog, knölen som opererades bort och på magslemhinnan, får svar nästa vecka.

Har genomlidit vinterkräksjukan och det var ingen höjdare, även min man fick det, trodde ett tag att även hundarna hade råkat ut, men som tur inte.

Nu väntar jag på att det ska komma en löptik till mig, Izze ska få ha sig en kärleks stund, spännnade för det blir första gången för honom, så då är det väntan och hoppas det blir fina små pluttar efter honom.

Ja det var lite från mig för den här gången.

 Och nu ser det ut som om kylan kommer, och med det rena hundar efter promenaderna härligt.

Ha en trevlig trettondagsafton och helg.

Februari 2019

«december 2015»
tiontofr
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Senaste inlägg
Yuki har fått somnat in. 😭
Länge sedan.
Valpar mm.
Pelle
Februari
Vinter 2018
Hanni dräktig
Parad
Hanni
Höst

Senast kommenterade
Kallt
Nästan vårkänslor
Huset

Arkiv
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 •    December
 •    Oktober
 •    September
 •    Juli
 •    Maj
 •    April
 •    Mars
 •    Januari
 • 2014
  2013
  2012
  2011