Dokument

14-9-2013 Grattis min kille, 12 år i dag!

 

Dennis

Min älste, vi kallar honom för knäveckan, han håller sig alltid nära mig på promenaderna, och även när vi går i skogen kommer han med jämna mellanrum och kollar så jag inte försvunnit, gillar att sjunga tillsammans med husse, och helga natt på julen då är det sång så man får hålla för öronen.

Har nu fyllt 11 år, så han är älst nu hos mig.Dennis

yg32

Dennis har nu fått vandra över regnbågsbron. Det gör ont i mitt hjärta, han kommer att fattas mig, varit med oss så många år, min förstfödda 13 år 3 månader och ½ dag!

Mojsans Morning-Star född 2001 09 14 + 2014-12-15 

Vår älskade Dennis, nu har vi ingen som går vid vår sida längre, knäveckan som vi kallade dig. Ditt skällande när det var dags för mat, när du talade om för oss på kvällen, att nu matte och husse ska jag ha min tablett och lite mat. Och nu har inte Izze någon som biter i pälsen när han inte hann med att springa. Många minnen har vi genom åren som gått, både tråkiga och glada.

Vem ska nu ta din plats nedanför soffan, där du oftast låg på kvällen när vi tittade på tv, eller du låg i soffan hos mig med huvudet vilande på soffkarmen. Dennis mina tårar rinner, och husse är så ledsen du var alltid med på morgonen och gick med när husse var ute, du kommer att fattas oss.

Det är hårt att ta steget att ta bort en älskad vän, men vi gjorde det för din skull, du hade ont och du var gammal, nu är du med din mamma Daisy och bror Lucky, ser nog lilla Freya med. Sov i ro tills vi ses alla igen Älskar dig!

DSC_0060

 

 

Dennis 13 år 2014-09-14 Grattis min fina kille

 

005

Dennisgo

Dennis

Dennis finhöstdennis           

            MOJSANS MORNING-STAR

            DENNIS MIN FINA KILLE. Född 2001-09-14

              Min älste nu i kenneln,