dockanGrattis min saknade Freya. Hoppas du har det bra i hundhimlen tillsammans med din mamma och mina andra som fått somna in. Saknar dig så myckte.

 

 Freya min docka, nu har du varit bakom regnbågsbron i 3 år. Och jag saknar dig så mycket.

In loving memory - 2zxDa-2SO6S - normal

 

 

Mojsans Fortunate Golden Freya, 2008-07-12 + 2013-01-14.                                              yg32

Min docka har fått somna in i dag, vad hon hade får vi aldrig veta. Nu springer hon bland andra sheltisar, sin pappa och Daisy o Lucky. På gröna ängar och leker. Min dockis.

Min älskade lilla goa Freya, det känns så fel och orättsvist att du endast 4½ år ska behöva lämna oss I stor sorg. Du kommer nu inte med dina glada viftningar på hela din lilla kropp och säger godmorgon, du sitter inte nedanför mig och pratar om att få komma upp i mitt knä, jag får inte dina slick längre. Du fattas mig, det gör så ont, tårar rinner ner från mina kinder, varför blev du så sjuk! Älskade lilla gumman min, jag vet att det var det bästa för dig, men inte för mig tårar och åter tårar, men vet att jag kommer att se och komma ihåg allt det fina som vi haft med dig. Kram hjärtat mitt.

SOV I RO HJÄRTAT. Matte Husse Dennis Din mor Lovis Candy och Yuki. Vi älskar dig!rosranka

 

dockanså vackerDockan

 

Freyagull

För ett år sedan fick min lilla docka Freya somna in, fanns inget att göra. Så saknad av oss alla i familjen!

 

smin docka.

Freya, nu har du sovit i fem veckor i dag, 18 februari 2013. Du är så saknad, du är inte bland oss längre, dina viftningar ditt prat har för alltid tystnat. Men i minnet finns allt kvar.