Dennisyg32född 2001-09-14 + 2014-12-15

Min vackra stora Dennis har nu fått somna in, så svårt att kunna ta in, du var oss så nära, du var vår förstfödda, föddes i min säng tidigt på morgonen den 14 september 2001, kommer alltid att ha det i mitt minne.

Du fick en tandinflamation, och en operation med röntgen massa prover för att se om du skulle kunna sövas, det var inget allternativ för oss att låta dig gå igenom detta!

Så du fick somna in, du har inte ont längre, så svårt att förstå att du kommer inte och talar om att det är dags för kvällstabletten och lite mat som du fick, du fattas oss. Det är med tårar som jag skriver, så mycket man har i minnen från dig, du var husset kompis ute följde varje steg han tog, Du var vår knäveckare som vi kallade dig, efter du var liten 4 månader och blev skrämd till flykt av en stor lös hund, och vad vi letade efter dig. Det var så många som var dumma mot dig, men vi gjorde allt för att du skulle ha det bra.

Tänk vad du och Lucky hade det kul, ni sprang och lekte ni jagade varandra, du hade en Dennisrunda som vi kallade där du sprang efter vi kom hem på promenaden, Lucky och du var så tajta, du var väldigt ledsen när han fick gå över bron, du blev inte samma Dennis efter det, du blev orolig du letade och sökte, tittade om inte vi skulle släppa Lucky när vi kom hem från promenaderna, men han var inte med oss mer.

Det har varit mycket som hänt under de 13 år och 3 månader som vi gått igenom, både tråkiga och mycket glädje. men vi bär med oss dina fina minnen som vi haft, du kommer alltid att ha en plats i våra hjärtan. Sov i ro min älskade Morning star. Dennis.

 

Dessa bilder är det sista som vi tog på dig. Du sov mycket men var med oss i mycket, promenaden som vi tog den 14 december på ca 5 km var du med på, du gick utan problem, var riktikt rask i benen, inget kunde vi se på dig då, du var som vanligt. Men bet Izze i pälsen och hade som vanligt sermoni när maten skulle ges. Det är tyst nu, din plats är tom. O vad du fattas mig!

sista Dennis 004sista Dennis 005

 

Dessa två bilder togs den 11 december. Husse skulle fota när de låg och sov tillsammans, men det blir inte alltid som man vill, båda två vaknade och bilderna blev som de blev.

sista Dennis 002sista Dennis 001